caption

Sitges guide - Shopping

Beneden hebben we een paar tips op een rijtje gezet om het winkelen wat makkelijker te maken.Heeft u toch behoeften aan meer informati, twijfel niet en neem contact met ons op.

Email: info@friendlyrentals.com
Tel: (+34) 932 688 051
Fax: (+34) 932 688 052

 

Goed shoppen

Winkelen is een fundamenteel deel van Sitges opties, dankzij de grote hoeveelheid aan verschillende kwaliteits winkels. De meeste zijn kleine winkeltjes met unieke producten.Ook de hippe winkels bieden hoge kwaliteit en zijn erg orriginieel en modern. De winkels in Sitges hebben flexibele openigstijden, velen zijn dan ook open op zondag. Het algemene winkelgebied is speciaal ingericht voor mode en assecoires en kan gevonden worden in het oude centrum.

Ook bijzonder aan Sitges zijn de vele antiekwinkels en markten. Zo is er een op donderdag bij het stadhuis die al sinds de mideeleeuwen gehouden wordt. Op deze markt zijn vooral kleding en huishoud artikelen te vinden.

De mercat de sentits (markt van het gevoel) wordt gehouden in de La Toretta wijk en heeft veel verschillende stands die vooral kleding en juwelen verkopen.

 

Newsletter - Sign up for our Newsletter